به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ناظر خبر، بزرگترین رویداد خوراک ایران با عنوان «گیله خوراک» بهمنظور گرامیداشت روز رشت و احیای غذاهای محلی فراموششده گیلان با حضور سفرای خارجی در تالار مرکزی رشت برگزار شد.
این رویداد خوراک با نمایش غذاها، دسرها و ترشیهای محلی گیلان با حضور ۵۰ رستوراندار در ۲ بخش دانشجویی با هدف معرفی برجستهتر رشت به عنوان برند شهر جهانی خلاق خوراکشناسی برپا گردید.
معرفی غذاهای فراموششده، معرفی غذاهای رستورانها و مهمانپذیرها، معرفی آموزشگاههای پخت غذا و معرفی فعالان گردشگری گیلان اعم از جامعه هتلداران، رستورانداران و بومگردیهای استان بخشیاز اهداف اینرویداد فرهنگی بوده است.
گفتنیاست، در پایان اینمراسم از فرشید عاشوری بهنمایندگی از زندهیاد حاجقربان عاشوری «بنیانگذار برند عاشوری» بهپاس نیمقرن تلاش در عرصه رستورانداری تجلیل بهعمل آمد.