به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ناظر خبر، دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان در یک نشست خبری با اشاره به اینکه استان گیلان مشکلات زیادی دارد گفت: علیرغم همه تهمتهایی که به من زدند با توکل به خدا کار کردم و هیچ یار و یاوری جز خدا ندارم.
آشوبی ادامه داد: هیچ ترسی نداریم. در فرصت مناسب مواردی را خواهم گفت تا کتابی با هزینه شخصی برایم منتشر کنید تا ببینید با چه سختیهایی در حال ارائه خدمات بهداشت و درمان به مردم هستیم.
وی در پاسخ به سؤال پایگاه ناظر خبر در خصوص اینکه بیمارستان فامیلی و توتونکاران بر چه اساسی بدون پروانه فعالیت در حال ارائه خدمات درمانی هستند؟ افزود: تکلیف بیمارستان دکتر فامیلی در دوران مدیریت بنده روشن شد و بهزودی تعطیل خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان با اشاره به طرح موضوع بیمارستان توتونکاران در قرارگاه سلامت استان افزود: به مسئولان بیمارستان توتونکاران تا ۱۵ اسفند باید تغییرات مثبت در زمینه استانداردسازی ببینیم تا اجازه ادامه فعالیت دریافت کنند و اگر بعدازاین تاریخ تغییری نبینیم قطعاً این بیمارستان هم تعطیل خواهد شد علیرغم اینکه دوست نداریم کارکنان این مرکز درمانی بیکار شوند.
این مقام مسئول تأکید کرد: با هیچکسی تعارف نداریم؛ چون مسئول سلامت استان گیلان هستم. چرا من در محاکم قضایی پاسخگوی کمکاری مسئولان این دو بیمارستان باشم.
آشوبی در خصوص چالش پلمب درب ورودی اورژانس بیمارستان حشمت رشت نیز گفت: جلساتی دراینخصوص داشتیم اجازه دهید تا راهحلی برای این موضوع تعبیه کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه رشد و بالندگی نظام سلامت گیلان از ثمرات انقلاب اسلامی است، یادآور شد: در سال ۱۳۵۷ تنها ۴ مرکز اورژانس پیش بیمارستانی در سطح استان گیلان وجود داشت؛ اما امروزه ۸۴ مرکز اورژانس در گیلان فعال است.
رئیس دانشگاه علوم پزشک گیلان خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۵۷، ۲۴۵ پزشک عمومی و ۱۰۲ پزشک متخصص در استان گیلان فعالیت داشتند؛ اما امروزه به برکت انقلاب اسلامی، ۳۲۴۷ پزشک عمومی، ۲۶۲۰ پزشک متخصص، ۱۲۸ پزشک فوقتخصص و ۹۱ پزشک فلوشیپ در سطح استان گیلان در حال ارائه خدمت به مردم هستند.
آشوبی با بیان اینکه پیش از انقلاب CT اسکن و MRI در کشور و استان گیلان وجود نداشت، تصریح کرد: در سال ۱۳۵۷ حتی یک عدد دستگاه CT اسکن و MRI در استان گیلان وجود نداشت؛ اما خوشبختانه در حال حاضر ۲۹ دستگاه CT اسکن و ۱۱ MRI دولتی و خصوصی در استان گیلان وجود دارد و به مردم خدمت میکنند.
وی یکی از بخشهای توسعهیافته نظام سلامت پس از انقلاب اسلامی را ایجاد و گسترش بخشهای آزمایشگاه طبی دانست و گفت: در حال حاضر ۱۴۱ آزمایشگاه در استان گیلان به مردم خدمت میکنند درحالیکه در سال ۱۳۵۷ تنها ۴۹ واحد آزمایشگاهی در استان وجود داشت.