تاریخ : چهارشنبه, ۲۳ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 13 November , 2024
0
کارآفرین برتر کشور:

همه بدبختی‌هایم از زمانی شروع شد که به بانک ملی اعتماد کردم!

  • کد خبر : 4121
  • 19 آبان 1403 - 9:15
همه بدبختی‌هایم از زمانی شروع شد که به بانک ملی اعتماد کردم!
بانک ملی از مصوبات و آرای قانونی تمکین نمی‌کند/ قفل بدبختی بانک ملی بر در کارخانه‌ها زده شد/ سه کارخانه، یک کارآفرین، هزاران میلیارد سرمایه و ۴۰۰ کارگر در مسلخ بانک ملی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ناظر خبر، یک کارآفرین برتر کشور با انتقاد شدید از عملکرد نظام بانکی علیه تولید و تولیدکننده گفت: برای افزایش ظرفیت تولید سه کارخانه، از بانک ملی تقاضای تسهیلات کردم و از همان لحظه بدبختی خودم و تولید را رقم زدم.

گلشاد نصیری با اعلام اینکه سه کارخانه شرکت پیش ساخت سازان سبلان، گروه صنعتی سبلان وپوشان صنعت سامان، سه کارخانه‌ای بود که محصولات پیش ساخته نوین ساختمانی را با بهترین کیفیت تولید می‌کرد، به خبرنگار ایلنا گفت: متاسفانه بانک ملی هر سه کارخانه را به تعطیلی کشانده و همچنان بر تعطیلی تولید و اصرار دارد.

وی با اعلام اینکه همه بدبختی‌هایم از زمانی شروع شد که به بانک ملی اعتماد کردم، گفت: کارخانه‌هایی که می‌توانستند در صنعت ساختمان تحول آفرین باشند و ساخت و ساز را رونق ببخشند، با لجبازی و کینه توزی‌های برخی مدیران بانک ملی به تعطیلی کشیده شده است.

کارآفرین برتر کشور به تشریح عملکرد سه کارخانه پرداخت و گفت: در گروه صنعتی سبلان انواع ساندویچ پنل خانه‌های پیش ساخته و پوشش سالن‌های صنعتی و سردخانه را تولید می‌کردیم.

وی با اعلام اینکه گروه صنعتی سبلان اولین کارخانه‌ای بود که در شهرک صنعتی نصیرآباد رباط کریم فعال کردم، گفت: در این کارخانه ۶۰ کارگر به صورت مستقیم و ۱۵۰ پیمانکار مرتبط و نیروهای اجرایی و ۱۵ پرسنل در دفتر مرکزی مشغول به کار بودند.

نصیری با اعلام اینکه تولیدات گروه صنعتی سبلان تامین کننده مهم‌ترین نیازهای ضروری صنعت ساختمان کشور است، گفت: ساندویچ پنل‌ها باعث سبکسازی، کاهش مصرف انرژی و سرعت در ساخت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه کشور ما روی گسل‌ها و مناطق زلزله‌خیز قرار دارد، گفت: ساندویچ پنل‌ها در کاهش زیان‌های ناشی از حوادث غیر مترقبه از جمله زلزله و سیل و… بسیار موثر هستند.

بنیانگذار گروه صنعتی سبلان گفت: بانک ملی این کارخانه را به زمین زد و با ایجاد توقف درفعالیت کارخانه، افزایش هزینه‌ها و ایجاد بدهی‌های واهی آن را تصرف کرد و باعث شد تمامی کارگران بیکار شوند و آن را به ثمن بخس فروخت.

این کارآفرین برتر با اعلام اینکه دومین کارخانه‌ای که به دست بانک ملی به خاک سیاه نشست، پوشان صنعت سامان بود، گفت: این کارخانه را در شهرک صنعتی مامونیه ساوه راه اندازی کردم. این کارخانه از شرکت‌های گروه بود که در زمینه تولید محصولات ساختمانی از قبیل پنل‌های ساندویچی از نوع پشم سنگ، پشم شیشه، فوم پلی استایرن و ورق‌های فلزی رنگی فرم داده شده برای نمای ساختمان فعالیت می‌کرد و قرار بود نیازهای بخشی از کشور را در زمینه عایق‌سازی ساختمان‌های سریع النصب به ویژه در مناطق گرم وخشک تامین کند.

وی با اعلام اینکه‌پوشان صنعت سامان ۸۰ کارگر در کارخانه، ۱۰ پرسنل در دفتر مرکزی و ۱۰۰ کارگر در بخش اجرای ساخت و ساز داشت، گفت: این کارخانه نیز با بهترین و بروزترین ماشین آلات، با کیفیت‌ترین محصولات را تولید می‌کرد که برای دریافت سرمایه در گردش، در رهن بانک ملی قرار گرفت و بانک بدون پرداخت سرمایه در گردش و سوءاستفاده از قانون شهرکها، آن را به تملک خود درآورد و پس از نابود کردن کارخانه، چوب حراج به آن زد.

نصیری با اعلام اینکه روش فروش کارخانه‌ها از سوی بانک ملی مساله‌دار بود، گفت: اولین کارخانه را بدون توجه به قوانین بازدارنده با یک دهم ارزش واقعی به فروش رساندند و هر چقدر بابت این فروش اعتراض کردم، اسناد و مدارک را به من ندادند، در حالی که به عنوان مالک حق داشتم بدانم کارخانه‌ام را چقدر و بابت کدام بدهی فروخته‌اند، اما بانک ملی در مقابل اعتراض رسمی و قانونی من اعلام کرد که اگر اسناد و مدارک فروش کارخانه را در اختیارم بگذارند، شکایت می‌کنم و برایشان دردسر درست می‌شود.

وی با اعلام اینکه بانک به خوبی می‌داند با طولانی کردن روند امور، چگونه تولیدکننده را به زمین بزند، گفت: هر چقدر به بانک ملی اصرار کردیم که اجازه بدهد تولید ادامه داشته باشد و کارگران بیکار نشوند تا نیازهای کشور را تامین کنیم و از کنار تولید، بدهی بانک را بپردازیم، قبول نکردند و قفل بدبختی بانک ملی بر در کارخانه‌ها زده شد.

مالک این سه کارخانه با اعلام اینکه اگر سه قسط تسهیلات بانک عقب بیفتد، بانک آن را به اجرا می‌گذارد، گفت: با وجود داشتن مصوبات ستاد تسهیل و سایر تاکیدات و مجوزهای استانی برای ادامه فعالیت کارخانه و توضیحات قانع کننده که به مسوولان بانک ملی دادم، به هیچ عنوان حاضر نشدند برای رونق تولید و اقتصاد کشور کنار بیایند و کارخانه را تعطیل و کارگران را اخراج کردند.

وی با اعلام اینکه سومین کارخانه‌ای که اخیرا بانک ملی به زمین زد، شرکت پیش ساخته سازان سبلان بود، گفت: این کارخانه را در شهرک صنعتی پرند در ۱۴ هزار متر مربع زمین ۸۰۰۰ متر سالن و ۴ خط تولید راه اندازی کردم. این شرکت حدود ۱۰۰ کارگر در کارخانه ۱۵۰ کارگر اجرا در ساخت و ساز در سراسر کشور و ۲۰ پرسنل در دفتر مرکزی داشت.

نصیری با یادآوری اینکه پیش ساخته سازان سبلان با ۲۸ سال سابقه در استان‌های کشور نمایندگی‌های فعال داشت، گفت: پیش ساخته سازان سبلان که کارخانه نمونه کشور بوده، در مرحله اول فاز ۱ و ۲ کارخانه را فعال کرد، اما برای فاز ۳ مقرر کردیم ماشین آلات بروزی را از کره جنوبی وارد کنیم، برای آنکه بتوانیم این ماشین آلات را وارد کنیم، با بانک ملی برای باز کردن ال سی (گشایش اعتبار) وارد مذاکره شدیم که بانک ملی قول داد ال سی را برای واردات ماشین آلات گشایش کند و مقرر شد ۳۰ درصد مبلغ ال سی را به بانک پرداخت کنیم که بانک با دریافت ۳۰ درصد مبلغ ال سی، گشایش اعتبار را انجام داد.

وی با اعلام اینکه بانک برای اجرای ال‌سی بازرس معرفی کرد، گفت: پس از آنکه ماشین الات طراحی، ساخت و تولید شد، بازرس مورد تایید بانک ملی، ماشین آلات را تایید کرد و اجازه حمل صادر شد، اما بانک ملی موقع حمل ماشین آلات و هنگامی که بار کشتی شده بود، اعلام کرد که تحریم هستیم و نمی‌توانیم مبلغ ال‌سی را بپردازیم. اعتراض کردیم که اگر نمی‌توانستید بپردازید، چرا قرارداد بستید، مسوولان بانک ملی گفتند از طریق بانک ملت پرداخت می‌کنیم، اما بانک ملت هم تحریم بود و نمی‌توانست مبلغ را بپردازد.

مالک کارخانه پیش ساخته سازان سبلان با اشاره به اینکه شرکت کره‌ای از تحویل ماشین آلات تا قبل از دریافت پول آن خودداری کرد، گفت: با توجه به آشنایی که با یکی از کارآفرینان برتر کره‌ای داشتم، به ناچار ماشین آلات را به ضمانت او ترخیص کردم و قول دادم که مبلغ آن‌ها را بنابر وعده بانک ملی بپردازم، اما بانک ملی پس از گذشت ۶ ماه، به روش‌هایی که از آن‌ها خبر ندارم و با تبدیل ارز، پول طرف کره‌ای را پرداخت کرد.

وی با اعلام اینکه کارخانه ماشین‌سازی کره‌ای بابت تاخیر ۶ ماهه طلب ضرر و زیان کرده است، گفت: قرار بود شرکت کره‌ای دانش فنی، نرم افزارهای تولید، نقشه‌های تعمیراتی ماشین آلات را در اختیار ما بگذارد و کارگران ایرانی را آموزش دهد تا در صورت بروز مشکل برای ماشین آلات بتوانیم خط تولید را تعمیر و بازسازی کنیم، اما بدلیل انجام ندادن ال سی از سوی بانک ملی، شرکت کره‌ای از انجام تعهدات خود سر باز زد.

نصیری با اعلام اینکه قرارداد خرید ماشین آلات بین شرکت پیش ساخته سازان سبلان و شرکت کره‌ای بسته شده بود، گفت: در حالی بانک ملی این ضرر را به کارخانه من وارد کرد که طرف حساب شرکت کره‌ای من هستم و باید پاسخگو باشم.

وی با تاکید بر اینکه کارشکنی و تاخیر در پرداخت ال سی از سوی بانک ملی بوده، گفت: بانک ملی نتوانسته مبلغ ال سی را به موقع پرداخت کند و مشکلات از همین جا شروع شد.

این کارآفرین برتر با اعلام اینکه بانک ملی دو کارخانه مرا به قیمت مفت چوب حراج زد، گفت: تنها کارخانه پیش‌ساخته سازان سبلان در اختیار من است، اما بدلیل آنکه کارخانه و ماشین الات با ارزش چندین برابر تسهیلات دریافتی در رهن بانک است، من را از هر گونه فعالیت اقتصادی و مراوده با سایر بانک‌ها منع کرده و حتی حسابهای بانکی من و اعضای هیات مدیره و شرکت نیز مسدود شده است.

وی با اعلام اینکه به صورت معمول کارخانه پیش ساخته سبلان را اورهال می‌کنم، گفت: در حالی که این کارخانه تولید ندارد اما ماهیانه ۱۰۰ میلیون تومان هزینه نگهبانی و نگهداری آن را می‌پردازم.

نصیری با اعلام اینکه نزدیک به ۱۱ سال است بانک ملی این کارخانه را تعطیل کرده و مرا درگیر پیچ و خم اداری بی‌نتیجه کرده، گفت: تاکنون ۳۰ میلیارد تومان بابت نگهداری کارخانه هزینه کردم که برای این مهم اموال و دارایی‌هایم از ماشین تا خانه‌ام را فروختم تا ضمن پرداخت حقوق پرسنل و حفظ کارخانه، از مرگ پیش ساخته سازان سبلان جلوگیری کنم.

نصیری با اعلام اینکه در تمامی این سال‌ها به دستگاه‌های مرتبط در قوای سه‌گانه مراجعه و تظلم خواهی کرده‌ام، گفت: تمامی دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و قضایی ضمن محرز دانستن تخلف بانک به صورت مکتوب حق را به این شرکت دادند و بانک را برای تمکین و اجرای مصوبات قانونی مکلف کردند.

وی با ابراز تاسف از اینکه مدیران بانک ملی در واکنش به اعتراض‌هایی که نسبت به قانونگریزی آن‌ها دارم، می‌گویند: ما بر اساس دستورالعمل‌های بانک عمل می‌کنیم و کاری به مصوبات نداریم. هر کس این مصوبات را داده خودش هم اجرا کند.

این کارآفرین برتر با اعلام اینکه ستاد تسهیل استانی و ملی و خبرگان بانکی پس از بررسی‌های دقیق و عمیق کارشناسی رای داده و مصوب و ابلاغ کرده که ضمن توقف هرگونه اقدام حقوقی و قضایی، تمام بدهی‌های شرکت به‌روز شود و نسبت به تعیین خسارت‌های وارده اقدام شود، گفت: ستاد تسهیل حکم داده که باید برای راه‌اندازی کارخانه، بانک ملی تمامی محدودیت‌ها را بردارد و با در اختیار گذاشتن سرمایه در گردش، فعالیت کارخانه رقم بخورد که این حکم به تایید تمامی دستگاه‌ها و مراجع از قوه قضاییه تا مجلس شورای اسلامی و وزارتخانه‌های مسوول رسیده، اما بانک ملی به این مصوبات و آرای قانونی تمکین نمی‌کند.

وی با ارائه چندین زونکن از نامه نگاری‌ها، آرا، ابلاغ‌های قانونی و مصوبات و صورتجلسه‌هایی که امضای مدیران بانک نیز رسیده و تمامی آن‌ها از سوی دستگاه‌ها در احقاق حق این سه کارخانه داده شده، گفت: بانک ملی به پشتوانه منابع مالی، چه قدرتی دارد که نسبت به آرای تمامی قوای سه‌گانه بی‌تفاوت است و تمکین نمی‌کند.

نصیری با تاکید بر اینکه در تمامی این سال‌ها کارخانه را سرپا نگه داشته‌ام، گفت: اگر بانک ملی با این فرصت سوزی‌ها و بی‌توجهی به برهه زمانی از کارشکنی‌ها دست بردارد، کارخانه‌های گروه می‌تواند بدون مزاحمت بعدی بانک با وجود کارشناسان فنی و نوآوری در تولید برای کشور قدم‌های موثری بردارد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی چشمگیری را رقم می‌زند.

وی با اعلام اینکه بانک ملی حق هرگونه فعالیت را از من گرفته است، گفت: با داشتن سه کارخانه و جایگاهی که در کارآفرینی این مملکت و اعتباری که در خارج دارم، بدلیل غرض ورزی‌های بانک ملی، حتی یک کارت بانکی ندارم و حق فعالیت در بانک‌های کشور از من سلب شده و نمی‌توانم احیای کارخانه‌ها و تولید را از طریق سایر موسسات مالی انجام دهم.

لینک کوتاه : https://nazerkhabar.ir/?p=4121

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

رفتن به نوار ابزار