تاریخ : یکشنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 1 December , 2024
0
روایت یک سفر و قدردانی روستاییان از مسئولان قوه قضاییه املش و گیلان

جناب قاسم رضاییان؛ در حق سهامداران بی‌انصافی کردید+ فیلم

  • کد خبر : 4190
  • 06 آذر 1403 - 11:48
جناب قاسم رضاییان؛ در حق سهامداران بی‌انصافی کردید+ فیلم
۴۰ سال صبر کرده‌اند تا در چارچوب قانون به حقوق خود برسند!/ انگار صبر ایوب دارند!/ ما که فامیل شما هستیم!/ شد آنچه که انتظار نداشتیم!/ برای چهره ملی‌شدن قاسم رضاییان در کارخانه کارگری کردیم/ گردن ما در برابر قانون ازموباریک‌تر است/ چرا ما را در کارخانه‌ای که سهامدار آن هستیم راه نمی‌دهید؟!/ خواسته سهامداران چای نوبر اجرای حکم قانون است/ ناظر خبر تنها رسانه‌ای است که دستمان را گرفت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ناظر خبر، جمعی از اهالی روستای جورگوابر املش در استان گیلان از مسئولان و قضات عادل و منصف دادگستری شهرستان املش و استان گیلان قدردانی کردند.

روستاییان این منطقه زیبا در ارتفاعات شهرستان املش که سهامدار کارخانه چای نوبر هستند، آن قدر از نگاه قانونمند قوه قضاییه خوشحال بودند که با دعوت از نگارنده خواستند پیامشان را صریح‌تر، روشن و واضح به مسئولان با درایت در راستای احقاق حق ۴۰ساله خود و البته به قاسم رضاییان، مدیرعامل شرکت کشت و صنعت چای نوبر برسانند.

بنابراین، در یکی از روزهای پاییزی از پایتخت استان گیلان راهی روستای جورگوابر املش شدیم. وقتی به شهرستان املش رسیدیم بعد از طی مسافتی، تابلویی ما را به سمت این روستا دعوت کرد. از یک مسیر پر پیچ‌وخم و کوهستانی بالا رفتیم و در نهایت میهمان روستاییان جورگوابر شدیم.

طبیعت زیبای جورگوابر مثل یک تابلوی نقاشی که در نگاه اول ساده به نظر می‌رسید، توجهمان را به خود جلب کرد. باغ چای، باغ مرکبات، کوهپایه زیبا، گله گوسفندان و… که به شیوه‌ای زیبا در این تابلو آرام‌گرفته بودند.

قصه مهمان‌نوازی روستاییان جورگوابر املش شنیدنی نیست، تماشایی بود

قصه مهمان‌نوازی روستاییان جورگوابر املش شنیدنی نیست، تماشایی بود. به تجربه‌های شروع کارم در رسانه برمی‌گردم و خاطرات سفرهای کاری خود به روستاهای استان گیلان را در ذهنم مرور می‌کنم که واقعاً مردم گیلان چقدر میهمان‌نواز هستند.

روستاییان به بخشندگی زمین ایمان دارند

یاد کودکی در یکی از روستاهای گیلان می‌افتم که در یک سفر کاری وقتی گردویی را پیشکش من کرده بود به بیان کودکانه‌اش می‌گفت: باز درمی‌آید. این یعنی ایمان و اعتماد به بخشندگی خدا و زمین. روستاییان آن‌قدر چشم‌هایشان به شکوفه، محصول دادن و برداشت عادت کرده که به بخشندگی زمین ایمان دارند.

چای نوبر

دل روستاییان به پشتوانه حضور قضات عادل و منصف در قوه قضاییه گرم شد

روستایی که مردمانش باوجود همه مشکلاتی که در زندگی دارند، باز باصفا و یکرنگ مانده‌اند. در بین راه بنری بزرگ روی داربست، گواه این ادعا بود که دل روستاییان به پشتوانه حضور قضات عادل و منصف در قوه قضاییه گرم شده و تلاش می‌کنند برای حق‌شناسی با زبان بی‌زبانی اعلام کنند، ما تلاش قوه قضاییه گیلان را در احقاق حق خود فراموش نمی‌کنیم.

رسم میهمان‌نوازی را بسان دیگر مردمان گیلان از بَر بودند

قصد نگارنده از طرح این مقدمه تهیه گزارشی از درد دل جمعی از سهامداران کارخانه چای نوبر در روستای جورگوابر املش است که رسم میهمان‌نوازی را بسان دیگر مردمان گیلان از بَر بودند. عجیب نبود که آنها حتی در اوج ناراحتی هم بامتانت می‌خواستند پیامشان را این‌گونه به قاسم رضاییان مدیرعامل چای نوبر برسانند.

هر آنچه داشتند بی‌دریغ و بی‌ریا جلوی میهمان گذاشتند

نگارنده با استقبال تعدادی از سهامداران شرکت چای نوبر وارد یک باغ چای شد و البته تعداد زیادی از سهامداران حضور داشتند. به شادی و با چهره گشاده به پیشواز آمدند. هر آنچه داشتند بی‌دریغ و بی‌ریا جلوی میهمان گذاشتند.

سهامداران چای نوبر

۴۰ سال صبر کرده‌اند تا در چارچوب قانون به حقوق خود برسند

در شگفت می‌شوم از وجود این عزیزان که به ظواهر مادی زندگی بی‌اعتنا هستند. بنا به ادعایی حدود ۴۰ سال صبر کرده‌اند تا در چارچوب قانون به حقوق خود برسند.

این بزرگی را از طبیعت وام گرفته‌اند، از بلندای کوه‌ها به دست آورده‌اند

انگار صبر ایوب دارند. به نظر این غنای فرهنگی، بزرگواری و بزرگ‌منشی آن‌هاست. این بزرگی را از طبیعت وام گرفته‌اند، از بلندای کوه‌ها به دست آورده‌اند که البته نگارنده نمی‌تواند آن را با قلم به رشته تحریر درآورد و یا با سرهم‌کردنی کلمات و لغات، آن را به تصویر بکشاند.

مجتمع کشت و صنعت چای نوبر انواع چای و دمنوش تولید می‌کند

 سهامداران دل پُری داشتند و گلایه از قاسم رضاییان. مجتمع کشت و صنعت چای نوبر بر اساس جدیدترین آگهی روزنامه رسمی کشور که در ۲۶ فروردین ۱۴۰۲ ثبت شده، سهامی خاص است و ظاهراً انواع چای و دمنوش تولید می‌کند. البته گفته می‌شود اعضای هیئت‌مدیره این شرکت هم از (وابستگان درجه یک) قاسم رضاییان هستند!

اصرار داشتند تا پیامشان به قاسم رضاییان رسانده شود

تعدادی از سهامداران آماده شدند تا جلوی دوربین بایستند و مستقیم به قاسم رضاییان، مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت چای نوبر پیام خود را برسانند و حرف‌های خود را بزنند. تعدادی هم خارج از کادر دوربین اصرار داشتند تا پیامشان بدین‌طریق به قاسم رضاییان رسانده شود. دو پیرمرد سالخورده که از قضا سهامدار چای نوبر بودند، سوژه عکس نگارنده شده بودند.

شد آنچه که انتظار نداشتیم

همهمه سهام‌داران زیاد بود که داود پیرا یک نفر از سهامداران جوان چای نوبر، همه را به آرامش دعوت کرد و از آنان خواست که سکوت را رعایت کنند تا شرایط برای مصاحبه فراهم شود.

او می‌گوید: با قاسم رضاییان هم محلی هستیم و انتظار این برخورد از او برایمان حتی در خیال هم متصور نبود. اما شد آنچه که انتظار نداشتیم.

۴۰ نفر با حسرت از دنیا به دیار باقی رفتند و البته آرزوبه‌دل

این جوان با دستش سقف رنگی کارخانه چای نوبر را با حسرت نشان می‌دهد و می‌گوید: ۴۰ نفر از سهامداران مجتمع کشت و صنعت چای نوبر با حسرت دریافت سود سهام از دنیا به دیار باقی رفتند و البته آرزوبه‌دل.

خواستار پاسخگویی قاسم رضاییان هستیم

داود توجه به سهامداران کارخانه چای نوبر را بر اساس قانون، خواسته همه سهامداران اعلام می‌کند و ادامه می‌دهد: خواستار پاسخگویی قاسم رضاییان مدیرعامل این کارخانه هستیم.

آیا پدرم سرمایه‌گذاری کرده که شما به کسی حساب پس ندهید؟

وی خطاب به مدیرعامل این مجتمع گفت: تسهیلات دریافتی را کجای شرکت خرج کرده‌اید؟ چرا به داد سهامداران نمی‌رسید؟ سهامداران به امیدی پول خود را در این کارخانه سرمایه‌گذاری کرده‌اند. پدرم نزدیک به ۷۰ سال سن دارد، آیا پدرم سرمایه‌گذاری کرده که شما به کسی حساب پس ندهید؟

سال‌ها کشاورزی کردم

چراغعلی اسماعیل‌نژاد یکی دیگر از سهامداران نیز از سردرگمی خود می‌گوید که نمی‌داند قاسم رضاییان می‌خواهد با سهام‌داران چه‌کار کند؟!

وی گفت: سال‌ها کشاورزی کردم تا اینکه امروز در بستر بیماری هستم. قاسم رضاییان در ابتدا فقط یک سهم داشت؛ اما امروز ما سهام‌داران را نمی‌بیند.

حتی پسماند چای هم نگرفتم

چراغعلی اضافه کرد: حدود ۴۰ سال سهام‌دار کارخانه چای نوبر هستم. به امید اینکه روزی از سرمایه‌گذاری خود سود دریافت کنم، سهام کارخانه چای نوبر را خریداری کردم. در طول این سال‌ها، از سوی قاسم رضاییان نه‌تنها سودی دریافت نکردم؛ بلکه حتی یک کیلو چای خشک یا حتی پسماند چای هم نگرفتم.

جواب سلام ما را نمی‌دهد

وی گفت: سال‌ها با قاسم هم‌سفره بودیم؛ اما امروز خبری از ما نمی‌گیرد. جناب رضاییان، گردن ما در برابر قانون ازموباریک‌تر است. وام و تسهیلات برای رونق کارخانه چای نوبر گرفتید؛ اما امروز نه‌تنها جواب سلام ما را نمی‌دهید چرا ما را در کارخانه‌ای که سهامدار آن هستیم، هم راه نمی‌دهید؟

چه زمانی می‌خواهی به داد ما برسی؟!

محرم رحمانی یکی دیگر از سهامداران با صدایی لرزان خطاب به قاسم رضاییان گفت: آقای رضاییان، ۴۰ نفر از سهامداران چای نوبر از دنیا رفته‌اند و برخی دیگر هم در بستر بیماری هستند. چه زمانی می‌خواهی به داد ما برسی؟!

خواسته سهامداران چای نوبر برگزاری هر چه سریع‌تر مجمع است

رحمانی ادامه می‌دهد که خواسته سهامداران چای نوبر برگزاری هر چه سریع‌تر مجمع و اجرای حکم قانون است تا سهامداران سالمند این کارخانه تا زمانی که در قید حیات هستند بتوانند از ثمرات سهامداری خود در چای نوبر برخوردار شوند و از تنگناهای اقتصادی تا حدودی خارج شوند.

برای چهره ملی‌شدن قاسم رضاییان کارخانه کارگری کردیم

علی‌اکبر وحدانی فر نیز یکی دیگر از سهامداران هم با صدای بلند می‌گوید: ما به امیدی سهام کارخانه چای نوبر را خریدیم و برای چهره ملی‌شدن قاسم رضاییان با تمام وجود در کارخانه چای نوبر پشت دستگاه و ماشین‌آلات این کارخانه کارگری کردیم.

قاسم رضاییان روزی بزرگ ما بود

وحدانی فر افزود: قاسم رضاییان روزی بزرگ ما بود؛ اما امروز حتی سلام ما را علیک نمی‌گیرد و دست رد به خواسته‌های قانونی ما می‌زند.

وی از مسئولان قوه قضاییه درخواست کرد که پیگیر اجرای حکم قضایی صادره باشند تا یک‌بار برای همیشه تا زمانی که زنده هستند، این مشکل حل شود.

چرا این چهره ملی تاکنون یک ریال سود سهام به سهامداران نداده است؟

محمدرضا اسماعیل‌نژاد یکی دیگر از سهامداران کارخانه چای نوبر هم از قاسم رضاییان گله دارد و می‌گوید: چرا قاسم رضاییان به‌عنوان چهره ملی تاکنون حتی یک ریال سود سهام به سهامداران نداده است؟

محمدرضا با بیان اینکه در محاکم قضایی شکایت هم کرده‌ام بر توجه مسئولان به خواسته بر حق سهامداران کارخانه چای نوبر تأکید می‌کند.

پول دریافتی بابت صادرات چای به کجا می‌رود؟!

صادق اسمعیل نژاد یکی دیگر از سهامداران چای نوبر هم با انتقاد از عملکرد هیئت‌مدیره گفت: مدت بیش از ۳۰ سال است که در شرکت چای نوبر سرمایه‌گذاری کردیم به امید اینکه روزی به‌عنوان کمک‌خرج سود سهام دریافت کنند.

اسماعیل‌نژاد افزود: قاسم رضاییان خود را چهره ملی می‌دانند و مدعی است که یکی از صادرکنندگان نمونه چای استان هستم و به کشورهای آذربایجان و روسیه چای صادر کردم. من نمی‌دانم پول دریافتی بابت صادرات چای به کجا می‌رود؟!

از خبرنگار ناظر خبر تشکر می‌کنم

این سهامدار کارخانه چای نوبر ادامه داد: اگر چه ما سهامداران در تاریخ فعالیت کارخانه چای نوبر هیچ سودی دریافت نکردیم؛ اما در همسایگی ما، یعنی کارخانه چای وحدت که با مدیریت جناب آقای لطفی در حال فعالیت است و همزمان با کارخانه چای نوبر راه‌اندازی شده، بر اساس شنیده‌ها بابت هر یک میلیون سهم، سالانه ۵۰ میلیون تومان سود سهام به سهامداران پرداخت می‌شود.

وی تأکید کرد: اینجانب آقای قاسم رضاییان را در سال ۱۳۷۱ وارد این کارخانه به‌عنوان سهامدار کردم. آن زمان با ما همکاری کرد و توانستیم حدود ۱۶۱ سهامدار جذب کنیم. ایشان چطور چهره ملی است و چگونه کار می‌کند که نه‌تنها تاکنون یک ریال سود سهام پرداخت نکرده؛ بلکه حتی یک کیلو چای خشک را هم از ما دریغ نموده است.

وی با بیان اینکه در طول حدود ۴۰ سال گذشته حتی از پسماند چای این کارخانه به‌عنوان سهامدار محروم بودیم، خاطرنشان کرد: من از خبرنگار ناظر خبر تشکر می‌کنم؛ زیرا تنها خبرنگاری است که در این راستا دستمان را گرفت و به ما در اطلاع‌رسانی کمک کرد تا صدای ما به گوش مسئولان رسانده شود.

آیا دریافت ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات بنام چای نوبر درست است؟

جعفر اسماعیل‌نژاد فرزند یکی از سهامداران کارخانه چای نوبر بنام صادق اسماعیل‌نژاد است و اعتقاد دارد پدرش با قاسم رضاییان مماشات می‌کند. وی خطاب به مدیرعامل کارخانه چای نوبر گفت: شنیدیم در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۲۰ میلیارد تومان بنام چای نوبر وام گرفتید. می‌خواهم بپرسم آیا دریافت این میزان تسهیلات درست است؟ اگر این میزان تسهیلات را بنام کارخانه چای نوبر دریافت کردید آیا سهامداران حق ندارند بپرسند این تسهیلات را کجا خرج کردید؟ این تسهیلات چه شد؟ لطفاً جواب دهید؟

جناب قاسم رضاییان، تا چه زمانی می‌خواهید به این رویه ادامه دهید؟

تقی اسماعیل‌نژاد یکی دیگر از سهامداران چای نوبر نیز گفت: از مسئولان قوه قضاییه دادگستری املش و استان کمال تشکر را دارم که عادلانه قضاوت کردند و صورت‌جلسات افزایش سهام را که جناب رضاییان از ۵ هزار و ۲۷۸ به ۱۵۴ هزار سهم افزایش داده بود، ابطال کردند.

وی یادآور شد: ۱۶۱ سهامدار از سال ۱۳۶۴ سهام کارخانه چای نوبر را خریداری کردند و در طول بیش از ۳۰ سال حدود ۴۰ نفر از سهامداران چای نوبر، بدون اینکه از ثمرات سهام خود بهره‌مند شوند، فوت کرده‌اند.

اسماعیل‌نژاد تأکید کرد: آقای رضاییان، ما که فامیل شما هستیم و بارها از شما خواستیم دور هم بنشینیم و عادلانه مشکلات را رفع کنیم تا حق حقوق سهامداران به طریقی تسویه‌حساب شود؛ اما قبول نکردید و مجبور شدیم با توسل به قانون و برای جلوگیری از تضییع حقوقمان در کارخانه چای نوبر شکایت کنیم.

این سهامدار چای نوبر نیز با اشاره به اینکه ما گله‌ای نکردیم؛ اما در حق سهامداران بی‌انصافی کردید، گفت: جناب قاسم رضاییان، تا چه زمانی می‌خواهید به این رویه ادامه دهید؟

گفتنی است سهامداران مجتمع کشت و صنعت چای نوبر در پایان از نگارنده که باوجود مسافت طولانی مسیر رشت تا روستای جورگوابر املش، حاضر شد در جمع روستاییان پای درد دلشان بنشیند و برایشان احترام قائل شد، صمیمانه قدردانی کردند.

لینک کوتاه : https://nazerkhabar.ir/?p=4190

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.